MENÜ

MagyarBrands Díjat kapott a Babbo bababútor

 

MagyarBrands Díjat kapott a Babbo bababútor Magyar Brands díjat kapott a Babbo bababútor

2014-ben ötödször tették mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás) valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) alapján a Babbo bababútor igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP200 fogyasztói márka egyike legyen.

A hazai bababútor gyártók között elsőként a Babbo bababútor részesült MagyarBrands címben, melynek oklevelét tegnap Otto Krisztina, a MagyarBrands képviselője adta át a Babbo bababútor ügyvezetőjének.

Bucsú Csabát meglepetésként érte az elismerés, nagyon büszke arra, hogy a magyar bababútor piacon elsőként a Babbo kapta meg ezt a rangos címet.

„Másfél éve indítottuk útjára márkánkat, központba helyezve a babák és a mamák biztonságát úgy, hogy modern formavilágú bababútorokat valósítsunk meg. Mindennek megszületéséhez két ikerkislányunk adta az ihletet. Ők segítették munkánkat, hiszen általuk tapasztaltuk meg azt ami jó, és melyek azok, melyeken változtatni kell: így született meg – többek között – a dönthető fekvőfelületű babaágy is, mellyel egyedüliek vagyunk a piacon.

Külön ki kell emelnem szakképzett kollégáinkat is – többségében apukák – akik szakértelmük mellett apai hozzáértésükkel is hozzájárulnak a munkákhoz.

Másfél évvel ezelőtt csak bizakodtunk, hogy sikeresek lehetünk, ma már viszont rengeteg elégedett vásárlónk van, hírünk szájól-szájra terjed, és több nagynevű céggel állunk kapcsolatban. Hihetetlen, hogy ezalatt a rövid idő alatt hová jutottunk…

A MagyarBrands számunkra kiemelkedő szakmai elismerés, mely még inkább megerősíti munkánkat, és bíztat a folyamatos megújulásra, hogy a jövőben is elégedett babbo-s babáink lehessenek.” 

2014. október 8.

 

Magyar Brands díjat kapott a Babbo bababútor

 

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásban illenek, harmóniát és nyugalmat teremve a legkisebbeknek.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.